вторник, 2 июня 2015 г.

«Укроп — це ти, укроп — це я, Україна — укропів земля»

Напередодні Нового року український гурт «Гайдамаки» випустив патріотичний кліп у підтримку наших військових у зоні АТО.
Текст пісні «Укроп» був написаний українським військовим Олександром Ткачуком, коли той перебував в одній з гарячих точок Сходу. Він же став режисером і оператором кліпу. За задумом автора, пісня повинна стати символом національної єдності і своєрідним гімном щирих патріотів, що буде піднімати бойовий дух не тільки військових, але й всього українського народу.


До роботи над цим проектом долучилися сучасні українці з активною громадянською позицією. Олександр Ярмола і гурт «Гайдамаки» поклали текст на музику і разом з Олександром Ткачуком оперативно відзняли відеокліп. Також взяв участь у запису композиції журналіст "Громадського Телебачення" Богдан Кутєпов, якій зіграв партію на баяні. Один із героїв відео — наш знайомий укропчик з козацьким чубом Тимур, що став обличчям благодійної колекції одягу від ModernUkrainian. В кліпі він, з ляльковим мечем і в нашому патріотичному світшоті з написом «Proud to be Ukrop», уособлює підростаюче покоління укропів-патріотів.
Кліп на пісню «Укроп» («Гайдамаки», Богдан Кутєпов і Олександр Ткачук)



Сюжети про пісню «Укроп» на каналі СТБ, ICTV та на «Громадському Телебаченні»






Як відбувалися зйомки кліпу — дивіться тут:

Комментариев нет:

Отправить комментарий